Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΙΠΙ ΛΙΒΝΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ - ΣΦΙΓΓΕΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ


"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00022 ] [ 2010.02.19 00:00 ]


ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΕΞΕΔΩΣΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ. Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΚΑΝΤΙΜΑ», ΤΖΙΠΙ ΛΙΒΝΙ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.






ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ)
ΛΙΒΑΝΟΣ 2006 - ΓΑΖΑ 2008




Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΖΙΠΙ ΛΙΒΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ
TZIPI LIVNI ISRAEL'S VICE PRIME MINISTER AND MINISTER OF FOREIGN AFFAIRS IS WAR CRIMINAL








Ένταλμα σύλληψης για την Τζίπι Λίβνι στο Λονδίνο (K. Μπετινάκης)


Καλού-κακού, ανέβαλε το ταξίδι της

Σφίγγει ολοένα και περισσότερο, ο κλοιός γύρω από τους Ισραηλινούς εγκληματίες πολέμου. Ακόμα και εκείνοι που κάποτε τους υποστήριζαν σθεναρά, για να τά 'χουν καλά με τον χωροφύλακα των ΗΠΑ, αλλάζουν πλέον ρότα…

Για πρώτη φορά στα χρονικά, βρετανικό δικαστήριο, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον Ισραηλινού κυβερνητικού αξιωματούχου. Η Ισραηλινή αρχηγός του αντιπολιτευόμενου κόμματος «Καντίμα», Τζίπι Λίβνι, αναγκάστηκε να αναβάλει την επίσκεψή της στην Βρετανία με το φόβο μήπως συλληφθεί μόλις πατούσε το πόδι της σε βρετανικό έδαφος.

Το τρελοκομείο που έχουν επιβάλει οι Ισραηλινοί μανιακοί με το «μεγαλείο» του κράτους τους, που είναι υποχρεωμένη η παγκόσμια κοινότητα να ανέχεται φαίνεται πως αργοσβήνει. Οι δεσμοφύλακες των Παλαιστίνιων, οι εκτελεστές ανηλίκων οι χυδαίοι ρατσιστές του εικοστού πρώτου αιώνα, αρχίζουν ένας - ένας να βλέπουν ότι το κράτος φυλακή που έχτισαν για τους υπόδουλους νόμιμους κατοίκους της περιοχής, αρχίζει να γίνεται και δική τους φυλακή. Σε λίγο δεν θα τολμούν να ξεμυτίσουν από τη χώρα τους. Όσο θα τους δέχονται στις ΗΠΑ, μόνο.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών της ισραηλινής κυβέρνησης που έδωσε την διαταγή πριν σχεδόν  ένα χρόνο για την βάρβαρη επίθεση εναντίον των αποκλεισμένων της Γάζας, σε δηλώσεις της είπε ότι «είχε αναβάλει το ταξίδι στο Λονδίνο, λόγω φόρτου εργασίας από βδομάδες…». Ωστόσο ο Βρετανός πρεσβευτής στην Ιερουσαλήμ κλήθηκε στο ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών να δώσει εξηγήσεις για το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε το βρετανικό δικαστήριο εναντίον της Λίβνι.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπίμπι Νετανιάου, χαρακτήρισε την υπόθεση «ανοησία». «Δεν πρόκειται να ανεχθούμε μια κατάσταση στην οποία ο (πρώην Πρωθυπουργός) Εχούντ Ολμέρτ, ο (υπουργός Άμυνας) Εχούντ Μπαράκ και η Τζίπι Λίβνι να καθίσουν στα έδρανα των κατηγορουμένων», ανέφερε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο του Νετανιάου. Και στην ανακοίνωση αναφέρεται και η ακόλουθη χυδαιότητα που δείχνει το ποιόν του ανδρός: «Δεν πρόκειται να ανεχθούμε να έχουμε στρατιώτες των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων, που υπερασπίστηκαν τους πολίτες του Ισραήλ με ανδρεία και ηθική (σ. στυξ: προπάντων), εναντίον ενός άγριου και εγκληματία εχθρού (σ. στυξ: δεν έχουν δει τις φάτσες τους στον καθρέφτη) να αναγνωρισθούν ως εγκληματίες πολέμου. Απορρίπτουμε την ανοησία που συνέβη στη Βρετανία».

Η απόφαση του βρετανικού δικαστηρίου είναι το δεύτερο χαστούκι που δέχεται το Ισραήλ από την διεθνή κοινότητα, μετά την καταδικαστική απόφαση του ΟΗΕ, για το πόρισμα του απεσταλμένου στην Γάζα Richard Goldstone. ( Η Ελλάδα –ντροπή- απείχε από την ψηφοφορία). Ο Γκόλνστοουν, απαντώντας στις αιτιάσεις των Ισραηλινών ότι η έκθεσή του για «τα εγκλήματα του ισραηλινού στρατού στη Γάζα», «δυναμιτίζει την ειρηνευτική διαδικασία, απάντησε «δείξτε μου την ειρηνευτική διαδικασία».


Προηγούμενες απόπειρες να συλληφθούν Ισραηλινοί αξιωματούχοι:

# Οκτ. 2009: Ο πρώην αρχηγός του Στρατού Moshe Yaalon ανέβαλε την επίσκεψή του στη Βρετανία, από το φόβο μήπως συλληφθεί για εγκλήματα πολέμου.

# Οκτ. 2009: Αίτημα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του υπουργού Αμύνης του Ισραήλ Minister Ehud Barak. Το βρετανικό δικαστήριο, αποφάνθηκε όμως, ότι έχει διπλωματική ασυλία.

# Σεπτ.  2005: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον πρώην επικεφαλής  των ισραηλινών δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας στρατηγό Doron Almog. Ειδοποιήθηκε όμως πριν αποβιβαστεί από το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Heathrow και γύρισε άναυλα πίσω στο Ισραήλ.

Μόλις γνωστοποιήθηκε το ένταλμα σύλληψης της Λίβνι, η Ελβετία επίσης, εξέδωσε ένταλμα για έκδοσή της ενώ ετοιμαζόταν και η Σουηδία για παρόμοιο αίτημα.

Επειδή υπάρχει το προηγούμενο της ολιγοήμερης σύλληψης του Αουγκούστο Πινοτσέτ, (πίσσα στα κόκαλά του), όταν χούφταλο πια είχε βγει από νοσοκομείο, όπου είχε εγχειριστεί στο Λονδίνο, ο φόβος φυλάει τα έρημα πια στους Ισραηλινούς αξιωματούχους.

Ο πρώην δικτάτορας της Χιλής, τον Οκτώβριο του 1998 είχε «συλληφθεί» και κρατηθεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό στο Λονδίνο, μετά από αίτημα που είχαν υποβάλει Ισπανοί εισαγγελείς ζητώντας την έκδοσή του για να δικαστεί κατηγορούμενος για 4.000 πολιτικές δολοφονίες, ανάμεσα στις οποίες και πολλών Ισπανών πολιτών, κατά την διάρκεια της δικτατορίας του στην Χιλή 1973-1990.

Τελικά όμως, (με πολιτική παρέμβαση άνωθεν και μακράν) είχε εκδοθεί απόφαση του Ανωτάτου Βρετανικού Δικαστηρίου, που επέτρεψε στον Χιλιανό δικτάτορα να τα μαζέψει και να φύγει άρον-άρον από το Λονδίνο.

K. Μπετινάκης

ΠΗΓΗ 1:



 



Ενταλμα σύλληψης της Λίβνι για εγκλήματα στη Γάζα

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=305068&dt=16/12/2009






Ανακλήθηκε τελικώς όταν η ισραηλινή πολιτικός ακύρωσε την επίσκεψή της στη Βρετανία


Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΛΟΝΔΙΝΟ Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες του Ισραήλ, η κυβέρνηση του Γκόρντον Μπράουν υποβάθμισε χθες τη σημασία της έκδοσης εντάλματος σύλληψης από δικαστήριο του Λονδίνου σε βάρος της πρώην υπουργού Εξωτερικών και νυν ηγέτιδος της ισραηλινής αντιπολίτευσης Τζίπι Λίβνι.

Το ένταλμα εκδόθηκε για τον ρόλο της κυρίας Λίβνι σε πιθανολογούμενα εγκλήματα πολέμου κατά την ισραηλινή εισβολή στη Γάζα, τον Δεκέμβριο του 2008, όπου σκοτώθηκαν τουλάχιστον 1.400 άμαχοι Παλαιστίνιοι.

Αν και η νομική διαδικασία ανεκλήθη όταν έγινε γνωστό ότι η κυρία Λίβνι, υπουργός Εξωτερικών το 2008, ακύρωσε την επικείμενη επίσκεψή της στη Γηραιά Αλβιώνα, η ισραηλινή κυβέρνηση επέκρινε σε έντονο ύφος το ενδεχόμενο δικαστικής δίωξής της στη Βρετανία.

«Το Ισραήλ προτρέπει τη βρετανική κυβέρνηση να τηρήσει τις υποσχέσεις της και να αναλάβει δράση ώστε να μην μπορούν αντιισραηλινές δυνάμεις να εκμεταλλεύονται το βρετανικό νομικό σύστημα για να δρουν σε βάρος τού Ισραήλ και των πολιτών του. Η απουσία άμεσων και αποτελεσματικών ενεργειών για την αντιμετώπιση αυτής της διαστρέβλωσης βλάπτει τις σχέσεις μεταξύ των χωρών μας» αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών.

Η βρετανική νομοθεσία επιτρέπει την έκδοση ενταλμάτων και την εκδίκαση υποθέσεων εγκλημάτων πολέμου ακόμη και όταν δεν σχετίζονται με εδάφη ή πολίτες της Βρετανίας.

Η νομική διαδικασία εναντίον της κυρίας Λίβνι κινήθηκε κατόπιν αιτήσεως δικηγόρων παλαιστινίων θυμάτων των βομβαρδισμών της ισραηλινής επιχείρησης στη Γάζα.

Η κυβέρνηση του Λονδίνου έριξε τους τόνους της αντιπαράθεσης. «Η Βρετανία είναι αποφασισμένη να συνεισφέρει για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή... Θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο ώστε να αποτελέσει στρατηγικό εταίρο του Ισραήλ. Για να το επιτύχουμε αυτό θα πρέπει οι ηγέτες του Ισραήλ να έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τη Βρετανία και να έχουν συνομιλίες με την κυβέρνηση» αναφέρει η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι «εξετάζονται οι επιπλοκές» αυτής της εξέλιξης.

Η κυρία Λίβνι επικαλέστηκε «φόρτο εργασίας» για να ακυρώσει την επίσκεψη στο Λονδίνο όπου θα ελάμβανε μέρος σε συνέδριο, αλλά ισραηλινά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι αναγκάστηκε στη ματαίωση αφότου ενημερώθηκε για την έκδοση του εντάλματος.

Δεν είναι η πρώτη ισραηλινή αξιωματούχος που αντιμετωπίζει κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου από τη βρετανική Δικαιοσύνη. Παρόμοιο ένταλμα είχε εκδοθεί νωρίτερα εφέτος σε βάρος του Εχούντ Μπάρακ, ο οποίος χαίρει ασυλίας ως εν ενεργεία υπουργός Αμυνας του Ισραήλ.

ΠΗΓΗ 2:

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=305068&dt=16/12/2009





ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΖΙΠΙ ΛΙΒΝΙ

Μπράουν: «Ευπρόσδεκτη η Τζ. Λίβνι στη Βρετανία»

Η Καθημερινή - ‎16 Δεκ 2009‎
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπράουν διαβεβαίωσε την ισραηλινή πρώην υπουργό Λίβνι ότι είναι «ευπρόσδεκτη» στη Βρετανία. Ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν ...

Ενταλμα σύλληψης για την Τζίπι Λίβνι

Ημερησία - ‎15 Δεκ 2009‎
Τρικλοποδιά στην... αγαστή συνεργασία Βρετανίας - Ισραήλ έβαλαν χθες ειρηνοδίκες του Ουέστιμιστερ που αποφάσισαν να εκδώσουν ένταλμα σύλληψης για την ...

Ενταλμα σύλληψης της Λίβνι για εγκλήματα στη Γάζα

Το Βήμα Online - ‎15 Δεκ 2009‎
ΛΟΝΔΙΝΟ Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες του Ισραήλ, η κυβέρνηση του Γκόρντον Μπράουν υποβάθμισε χθες τη σημασία της έκδοσης εντάλματος σύλληψης από δικαστήριο ...

Ένταλμα σύλληψης της Λίβνι από βρετανικό δικαστήριο

Τα Νέα Οnline - ‎15 Δεκ 2009‎
Βρετανία και Ισραήλ βρίσκονται στα πρόθυρα διπλωματικού επεισοδίου μετά το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε δικαστήριο του Λονδίνου εναντίον της πρώην υπ. ...

Το Ισραήλ καταγγέλλει το βρετανικό ένταλμα κατά της Λίβνι

Nooz.gr - ‎15 Δεκ 2009‎
Ο πρεσβευτής του Ισραήλ στη Βρετανία επέκρινε σήμερα την απόφαση βρετανικού δικαστηρίου να εκδώσει ένταλμα σύλληψης κατά της πρώην υπουργού Εξωτερικών του ...

Βρετανία: Υπό εξέταση το ένταλμα σύλληψης κατά της πρώην ΥΠΕΞ του ...

Η Καθημερινή - ‎14 Δεκ 2009‎
Η Βρετανία εξετάζει τις επιπλοκές από το διεθνές ένταλμα σύλληψης, που εξέδωσε η βρετανική δικαιοσύνη κατά της πρώην ΥΠΕΞ του Ισραήλ Τζίπι Λίβνι. Η Βρετανία ...

Βρετανικό ένταλμα σύλληψης πρώην υπουργού του Ισραήλ!

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ‎16 Δεκ 2009‎
Το άρθρο έχει συνταχθεί την Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου, 2009 και έχει καταχώρηθεί στην κατηγορία ΔΙΕΘΝΗ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε σχόλια σε αυτό το άρθρο ...

Βρετανία: Ένταλμα σύλληψης κατά της πρώην ΥΠ.ΕΞ. του Ισραήλ, Τζίπι ...

Lawnet - ‎16 Δεκ 2009‎
Το Λονδίνο δεν εντάσσεται πλέον στο πρόγραμμα επισκέψεων της πρώην υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ και νυν αρχηγού του μεγαλύτερου κόμματος της ...

Ένταλμα σύλληψης για την Τζίπι Λίβνι στο Λονδίνο (K. Μπετινάκης)

Στύξ - ‎15 Δεκ 2009‎
Σφίγγει ολοένα και περισσότερο, ο κλοιός γύρω από τους Ισραηλινούς εγκληματίες πολέμου. Ακόμα και εκείνοι που κάποτε τους υποστήριζαν σθεναρά, ...

Τζίπι Λίβνι: Απέφυγε το Λονδίνο και τις χειροπέδες!

Ελευθεροτυπία - ‎15 Δεκ 2009‎
Ενταλμα σύλληψης φέρεται να έχει εκδοθεί εναντίον της αρχηγού του κόμματος Λικούντ του Ισραήλ, Τζίπι Λίβνι, η οποία απέφυγε να επισκεφτεί τη βρετανική ...
 





ΟΙ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΖΙΠΙ ΛΙΒΝΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

Η ΦΟΝΙΣΣΑ ΤΖΙΠΙ ΛΙΒΝΙ Υπουργός Εξωτερικών Ισραήλ ΔΗΛΩΣΕ:

Εκτός από μάχη μεταξύ ενός κράτους και τρομοκρατών...
εδώ υπάρχει και μάχη αξιών.
Το Ισραήλ αντιπροσωπεύει...
τις αξίες του ελεύθερου κόσμου.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ:

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑΣ ΦΟΝΙΣΣΑΣ ΤΖΙΠΙ ΛΙΒΝΙ Υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ
Εκτός από μάχη μεταξύ ενός κράτους και τρομοκρατών...


ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑΣ ΦΟΝΙΣΣΑΣ ΤΖΙΠΙ ΛΙΒΝΙ Υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ
εδώ υπάρχει και μάχη αξιών.


ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑΣ ΦΟΝΙΣΣΑΣ ΤΖΙΠΙ ΛΙΒΝΙ Υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ
Το Ισραήλ αντιπροσωπεύει...


ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑΣ ΦΟΝΙΣΣΑΣ ΤΖΙΠΙ ΛΙΒΝΙ Υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ
τις αξίες του ελεύθερου κόσμου.

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00931 ] [ 2009.01.06 06:00 ]


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ «ΑΞΙΕΣ» ΤΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (!)


ΤΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ


"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00932 ] [ 2009.01.06 08:00 ]



ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΑΙΜΟΒΟΡΩΝ ΑΙΜΟΠΟΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΚΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ


ΦΡΙΚΑΛΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ)


ΦΡΙΚΑΛΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ)


ΦΡΙΚΑΛΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ)


ΦΡΙΚΑΛΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ)


ΦΡΙΚΑΛΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ)


ΦΡΙΚΑΛΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ)


ΦΡΙΚΑΛΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ)


ΦΡΙΚΑΛΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ)







ΤΑ ΠΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΩ ΔΙΑΡΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ (ΕΒΡΑΪΚΟΙ) ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00949 ] [ 2009.01.19 22:00 ]


"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00003 ] - [ 2008.11.01 23:30 ]

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00008 ] - [ 2008.12.30 18:00 ]
 

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00014 ] - [ 2009.04.12 23:00 ]


"ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00004 ] - [ 2009.07.20 22.00 ]





ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ

Inside Story - Gaza Under Siege - 28 Dec 2009